MISSIE

Het is onze missie om uitblinkend vrouwelijk succes zichtbaarder te maken om rolmodellen, inspiratie en zakelijk inzicht te bieden.

Op dit moment blijft er nog veel vrouwelijk talent onbenut. In de corporate wereld is het glazen plafond nog steeds een fenomeen. Het aantal vrouwelijke zzp’ers blijft achter bij het aantal mannen. Het is zonde dat een groot deel van de arbeidsbevolking niet maximaal tot hun recht komt en we als maatschappij daarmee mogelijke oplossingen voor grote problemen (bijvoorbeeld in milieu of gezondheid) mislopen. 

 

Waar iedereen wel een aantal mannen in de directe of indirecte kennissenkring heeft die het goed gedaan hebben, is vrouwelijk succes een minder bekend fenomeen. Tijd om hier verandering in te brengen!

 

Deze website (op dit moment nog onder constructie) zal dienen als een overzicht, een database, waar ambitieuze vrouwen de succesverhalen van tientallen super succesvolle zakenvrouwen in Nederland kunnen lezen en van daaruit door kunnen klikken naar interviews, video’s, een persoonlijke website, een eventueel boek, etc. Uiteindelijk willen wij dat als iemand het platform bezocht heeft, zij weet: als deze vrouwen zo succesvol konden worden, dan kan ik het ook!

Wil en kan jij hier aan bijdragen? Stuur een mail naar team@zakenvrouwen.net of vul het contactformulier op de website in.